Alpha Consulting 1996 Kft. > Cégünkről

CÉGÜNKRŐL

Alpha Consulting

Az Alpha Consulting 1996 Kft a relációs adatbáziskezelésre specializálódott független társaság. Tevékenységi körünkbe tartozik az Oracle alapú információs rendszerekkel kapcsolatos szoftver fejlesztés, tanácsadás és oktatás. Ennek megfelelően kimagasló tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk a közép és nagyvállalati informatikai rendszerek tervezésében és megvalósításában. Cégünk Minősített Oracle Partnere az Oracle Corporation-nek. Büszkék vagyunk a technológiánkra és arra, ahogyan használjuk azt.

Központi tevékenységünk a testreszabott információs rendszerek tervezése építése és üzemeltetése. Az ilyen fejlesztések teljes életciklusa lefedett: a megvalósíthatósági tanulmány készítésével kezdve, a rendszertervek és a programmodulok elkészítésén át a felhasználók oktatásán keresztül, egészen a teljesítmény és üzemeltetési problémák megoldásáig. További információt a szolgáltatások oldalon talál.

Az egyedi fejlesztéseken túl ajánljuk Opteamus nevű csapatmunka és tudásmenedzsment alkalmazásunkat is, amelyeket ügyfeleink CRM, Helpdesk és Létesítménygazdálodási célokra használnak - sikerrel .

 

 

 

Szolgáltatásaink

Oktatás, konzultáció, rendszerfejlesztés sok sok éves tapasztalattal. »

Opteamus rendszerünk

Kész megoldásunk van
CRM, HELPDESK és FACILITY Management területre! »

Referenciáink

Sok év alatt sok rendszert fejlesztettünk, sok helyen oktattunk, és sok Opteamus rendszert vezettünk be. »

 

RÓlunk mondtÁk

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán
Balabit cégvezető

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Volna egy feladata?

Név* :
Email* :
Telefon:
Cég:
 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.


(Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.)

Oracle tanfolyam - Oracle tanfolyamok